Lingo – prevoditeljske usluge

O nama

U svijetu prevođenja od 2001.

TKO SMO MI?

U Lingu iz dana u dan radimo na praktičnosti iskustva online narudžbe prevoditeljskih usluga kako bi naši korisnici mogli brzo i jednostavno koristiti naše prevoditeljske usluge. Širokom paletom naših usluga i kvalitetnom komunikacijom na najbolji mogući način udovoljavamo svim Vašim željama kako biste Vi uvijek bili sigurni da smo mi najbolji odabir.

ŠTO NUDIMO? 

Uz široki spektar prevoditeljskih usluga i usluga sudskih tumača za sve europske jezike za koje postoji ovlašteni sudski tumač s važećim mandatom u Republici Hrvatskoj naše naručitelj opslužujemo i ostalim uslugama kao što su prijepisi, digitalna OCR obrada tekstova, lektoriranje, usmenim prevođenjem itd. Uz kvalitetnu uslugu, trudimo se kontinuirano širiti paletu naših usluga, ne bi li svaki kupac za sebe mogao odabrati odgovarajuću uslugu po najboljim uvjetima. Pored klasičnih prevoditeljskih usluga prevođenja tekstova iz svih kategorija kao što su pravni, financijski, medicinski, tehnički tekstovi kod nas možete naručiti i prevođenje raznih tekstova namijenjenih za osobnu uporabu kao što su dopisi, privatna pisma, maturalni i diplomski tekstovi i ostale vrste tekstova. Upravo iz tih razloga razvili smo i logistiku dostave koja omogućuje brzu dostavu prijevoda u najkraćem mogućem roku do naših cijenjenih kupaca.

ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

Zato što Vam uvijek nastojimo ponuditi malo više i bolje nego što očekujete. Putem naše internetske stranice možete se upoznati s našim uslugama i jednostavno i brzo naručiti neku putem našeg jednostavnog on-line obrasca. Kvalitetnim dogovorom, preciznim rokovima i odličnom uslugom nastojimo učiniti sve kako biste se Vi osjećali ugodno te da biste za svoj novac dobili najviše moguće. Samo za Vas brojne prevoditeljske usluge i usluge sudskih tumača dostupne su u najkraćem mogućem roku te na taj način postižemo vaše i naše zadovoljstvo!

DODATNI ARGUMENTI

Svi naši prevoditelji su profesionalci koji imaju veliko i dugogodišnje iskustvo!

Prevodimo na više od 26 europskih jezika!

Do sad smo skupili više od 2.000 zadovoljnih naručitelja!

Politika privatnosti i zaštita vaših podataka je na visokoj razini!

Neograničeno vrijeme jamstva na naše usluge!

KAKO JE SVE POČELO?

Obrt Lingo je 2001. godine započeo sa svojim radom. Mali obrt svoje je poslovanje započeo s uskim krugom suradnika i stalnih naručitelja s kojima smo do tada surađivali temeljem autorskih i sličnih ugovora koji su se sklapali za svaki pojedinačni posao. Sa otvaranjem tihog obrta i korištenjem suvremenih računala i računalnih programa uvelike se je skratilo vrijeme i umnogome olakšalo prevođenje stranih jezika. Uvođenje modemskog pristupa mreži i mogućnost isporuke naprednih mrežnih usluga pa tako i primanja i slanja prijevoda bila je prekretnica (i ne samo nama) koja nam je dala viziju našeg razvoja i smjera kojim smo krenuli. 

Naš glavni cilj od samih početka bio je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu na području prevođenja svih europskih jezika sa ili bez ovjere sudskog tumača. 

Sa našim stalnim naručiteljima, čiji je broj neprestano rastao sve do danas, izgradili smo kvalitetnu i dugoročnu suradnju jer svakom klijentu pristupamo s jednakim entuzijazmom uzimajući u obzir njegove specifične potrebe i mogućnosti.

NAKON SVEGA, ŠTO NAM DONOSI BUDUĆNOST

Danas naš obrt prima veliki broj narudžbi iz Hrvatske i iz inozemstva. Naši stalni naručitelji svakoga dana iznova nam se obraćaju s povjerenjem i naručuju naše kvalitetne, brze i povoljne prevoditeljske usluge. Planiramo i daljnja širenja te smo u stalnoj potrazi za kvalitetnim suradnicima prevoditeljima za sve europske jezike ali i za sve svjetske jezike kako bi proširili svoje poslovanje na cijeli svijet.

Trebate li brzu i kvalitetnu uslugu prevođenja svih europskih jezika obratite nam se s povjerenjem.

Vaš Lingo

Misija

Pružanje cjelovite, kvalitetne i profesionalne usluge prevođenja svih europskih jezika sa ili bez ovjere sudskog tumača.

Vizija

Kvalitetnom, brzom i povoljnom prevoditeljskom uslugom ostvariti naše i vaše ciljeve. 

Naši rezultati

0

godina iskustva

0

europskih jezika

0

stalnih naručitelja

0

prevedenih stranica